+32 497249014 info@tradingtrends.be
Selecteer een pagina

Bescherming

Hoe betrouwbaar is Trading Trends

Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld.

TradingTrends is signaalaanbieder en levert in deze hoedanigheid enkel en alleen handelssignalen af.

Geïnteresseerden kunnen zich abonneren op de signalen van 1 of meerdere van onze systemen en die signalen snel en efficiënt zelf handelen via specifieke software die door onze partner-brokers ter beschikking gesteld wordt.

Abonnees stellen dus op géén enkele manier gelden ter beschikking van TradingTrends.

Het is belangrijk dat u steeds de volledige controle houdt over uw tegoeden op een eigen persoonlijke rekening!

TradingTrends werkt op dit moment (januari 2017) hoofdzakelijk samen met de Nederlandse online broker TradersOnly. Deze broker staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandsche Bank). Via een Europees paspoort is TradersOnly gemachtigd om ook in België actief te zijn.

 

De bescherming van uw effectenrekening en tegoeden wordt onder meer gewaarborgd door

Bescherming bij terugstorting
Bedragen kunnen enkel teruggeboekt worden naar een tegenrekening die persoonlijk op uw naam staat. Het is dus niet mogelijk om bedragen van uw effectenrekening over te boeken naar een rekening van iemand anders.

Maximale vermogensdekking en juridische bescherming
Het geldsaldo staat op een gesegregeerde rekening. Hierdoor blijft uw geld volledig gescheiden van de eigen gelden van de broker.

Maximale waarborgen voor uw effecten en liquiditeiten
Uw rekening wordt door de SIPC (Securities Investor Protection Corporation) gewaarborgd tot $500.000 voor effecten waarvan $250.000 aan cash.

 

Uitvoerende broker

De uitvoerende broker waar de effectentransacties worden afgewikkeld en uw gelden en effecten worden bewaard is het wereldwijd gerenommeerde Interactive Brokers (I.B.).
IB werd opgericht in 1977 en heeft sindsdien wereldwijd een solide positie en reputatie opgebouwd inzake financiële dienstverlening.
IB verschaft haar partners en cliënten de technologie om online orders uit te voeren op vele elektronisch verhandelbare producten waaronder aandelen, opties, futures, valuta, obligaties, CFD’s en beleggingsfondsen wereldwijd. Dagelijks worden er online meer dan 1 miljoen transacties uitgevoerd via IB. IB is gereguleerd door en staat onder toezicht van de SEC, FINRA, NYSE, FSA en beschikt wereldwijd over alle benodigde vergunningen. IB beschikt over een A- rating van Standard en Poor. Meer informatie over Interactive Brokers kan worden teruggevonden op interactivebrokers.com