+32 497249014 info@tradingtrends.be
Selecteer een pagina

Half januari dus hoog tijd voor een overzicht van het voorbij jaar 2020.

Kort samengevat kunnen we stellen dat we véél te voorzichtig geworden zijn na de sell-off in maart. Het platleggen van de economie heeft ook ons brein platgelegd want we konden niet geloven dat er géén massa bedrijven zou overkop gaan.

De ongebreidelde financiële stimuli drong niet door waardoor we ons volledig verkeken hebben op het herstel.

Bovendien zijn we moeten op zoek gaan naar betrouwbare externe adviseurs en die zoektocht verliep niet zo vlot. Dan eerst nog in live-demo hun waarde een poosje tracken en pas na grondige evaluatie kun je dit gaan implementeren.

We hebben er wel alle vertrouwen in dat de opgedane ervaring ons zal helpen om in 2021 betere resultaten neer te zetten.

 

Over de resultaten van 2020 moeten we al bij al niet negatief doen want uiteindelijk hebben we het jaar afgesloten met een PLUS van 12,2% op een startkapitaal van 15.000 EUR. Dit leverde 1.883 € winst op, maar is onvoldoende om een all-in jaarabonnement van meer dan 1.000 € te rechtvaardigen.

Daarom schrappen we dit all-in jaarabonnement en houden enkel het abonnement met WinstFee aan. No cure no pay! U betaalt voortaan nog enkel voor de vaste (software) kosten + 1/5e van de behaalde winsten.

Systems2Follow biedt als enige de mogelijkheid om dergelijke formule te hanteren, dus vinden we het gewoon fair om enkel nog dit abonnement aan te bieden op S2F.