+32 497249014 info@tradingtrends.be
Selecteer een pagina

Beste belegger,

2019 is voor ons tot hiertoe een bewogen (beurs)jaar geweest. Verlies in januari en februari, vervolgens een goede maand maart om Q1 af te sluiten.

In april hielden we ons afzijdig, aansluitend een zeer goede maand mei met 1 positie die zowat 90 S&P punten winst opleverde ($4.500)

In juni gaf ons systeem (achteraf gezien) véél te vroeg een 1e short signaal om een nieuwe daling te bespelen. Dit signaal bleef overeind en dankzij goed risk management (we hadden slechts een halve positie) bleef de tussentijdse drawdown relatief beperkt. Mede hierdoor kon de positie moeiteloos 2 maanden aangehouden blijven.

Vorige week kwam dan eindelijk de daling op gang en konden we weerom een kleine 100 punten winst bijschrijven, in dit geval halve positie = 5 micro futures à $5 per punt = goed voor bijna $2.500 winst.

Daarmee zit het systeem nu flat (géén positie) en zijn we klaar om het aan te bieden voor volgers in Autotrading.

 

We hebben concrete afspraken om nog deze maand te starten op Systems2Follow.

Deze “systemshop” werkt samen met EasyBroker, een Nederlandse broker met klantenrekeningen bij het gerenommeerde Interactive Brokers.

Systems2Follow prefereert abonnementen o.b.v. een kleine vaste vergoeding (in ons geval 30€ per maand), en een winstfee van 20% op de winsten die het systeem en zijn volgers behalen.

De abonnementsvoorwaarden op onze website zullen hieraan aangepast worden.

U kunt zich vanaf heden rechtstreeks bij ons aanmelden voor een abonnement Autotrading op Swing S&P500 en krijgt als trouwe klant 100 € korting op een jaarabonnement (of 40 € korting op een halfjaar abonnement) én een korting op de winstfee.

Aanmelden via info@tradingtrends.be

Bij de lancering van het abonnement Autotrading trekken we het startkapitaal op naar 15.000 euro. Hierdoor wordt het risico bij tussentijdse drawdown een flink stuk kleiner en zitten we dus veel beter wat risk management betreft.

Kenmerken Swing S&P500 voor Autotrading via EasyBroker en Systems2Follow

Startkapitaal = 15.000 euro

Abonnement = 30 € per maand + 20% winstfee

  • 3 maand = 90 € + 20% winstfee

Korting trouwe klant 1e abonnementsperiode als u rechtstreeks bij ons intekent:

  • 6 maand = 180 € – 40 € korting = 140 € + 18% winstfee
  • 12 maand = 360 € – 100 € korting = 260 € + 16% winstfee

 

Zoals u weet zijn winsten op korte termijn moeilijk te voorspellen, vandaar dat we de voorkeur geven (én de korting) aan abonnementen op middellange termijn.

De grafiek van de winstevolutie op de pagina Swing S&P500 toont dat een goed systeem de tussentijdse dips op termijn wel uitveegt.

 

Met vriendelijke groet,

Team TradingTrends